LLAs idé- og kunnskapsbank
For journalister, grafikere, teknikere og markedsfolk

Denne siden blir ikke oppdatert etter 31. august 2016.
Du kan fortsatt søke blant de nesten 1800 innleggene i arkivet.

Den nye idébanken finner du her: LLA-idebanken.no.

Kronerulling til ungdomshus i regi av avis

Avisa Fjell-Ljom tok i vår initiativet til en kronerulling for ungdommen på Røros. Bakgrunnen var at det var svært lite penger å rutte med for Ungdommens hus, et samlingssted for unge i bygda. Resultatet ble 56.000 kroner til rørosungdommen.

– Ungdommens Hus har svært lave budsjetter, og her så vi at vi kunne gjøre en jobb, og “gnåle” litt på folk og bedrifter for å bidra til større handlingsfrihet for ungdommens hus. Dette er en bevisst del av strategien vår for å styrke oss som rørosingens talerør, gode venn og støttespiller – og samfunnsstøtte. Det er også god egenreklame, og en god gjerning i samme åndedrag, sier redaktør Bjørn Tore Hindklev. Ungdomsrådet i Røros kommune og klubbstyret på Ungdommens Hus avgjør hva pengene skal brukes til, i samråd med ønsker fra ungdommene som bruker huset.

Vedlegg

Vist 154 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Er det nokon som har gjort noko liknande, spør LLA-Helen. Me har ikkje starta innsamlinga, men tek tempen på det nye Vossabadet innimellom. Ein må vakta seg for å ikkje binda seg for tett til masta uansett kor velmeinande prosjekt måtte vera.