LLAs idé- og kunnskapsbank
For journalister, grafikere, teknikere og markedsfolk

Denne siden blir ikke oppdatert etter 31. august 2016.
Du kan fortsatt søke blant de nesten 1800 innleggene i arkivet.

Den nye idébanken finner du her: LLA-idebanken.no.

Kunsten å løfte fram gode sitat

Hordaland greier det i denne saka om skulenedlegging, på trykk i går. Flott framside, der truleg det beste sitatet i heile saka er løfta opp på framsida, saman med eit like treffande fotografi. Skulenedlegging råkar borna, og borna er her hovudpersonane.

Les saka som vedlegg

Vist 222 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Journalistisk heilt topp, public journalism, men litt støyande bunad. Hadde sikkert vore tent med å vore dempa litt ned, over lysinga t.d., gjerne med ei ramme rundt oppslaget. Terningkast 5, minus, for nedsunkne sokkaband.

Hei! flott forsidesak, men jeg la merke til (tror jeg) (har forresten avisa et kvartal nå!) at det var nesten ingenting om dette sitatet INNI avisa. Da blird et en ulogisk prioritering; forsidesaker må også få plass inn i avisa.

Abonnentar skal ein lytta til, og ein skal alltid vera forsiktig med å skapa forventingar på framsida som ein ikkje kan innfri. Denne gongen er eg likevel litt usikker. Elevane er med på hovudbiletet og hovudsaka handlar om skulen deira sjølv om dei er b-sak. Ny vinkling tenkjer eg, men det hjelper lite om du oppfattar det annleis. Takk for kritikk Gard.