LLAs idé- og kunnskapsbank
For journalister, grafikere, teknikere og markedsfolk

Denne siden blir ikke oppdatert etter 31. august 2016.
Du kan fortsatt søke blant de nesten 1800 innleggene i arkivet.

Den nye idébanken finner du her: LLA-idebanken.no.

Ønskeliste 2011: Esel og pengemaskin?

“Umulige juleønsker? Nei, da. Du finner det meste i nærmiljøet.” skriver avisa Dølen. Avisa søkte på nettportalen Finn.no for se hva som var til salgs av spesielle varer i lokalmiljøet i midtdalskommunene. De oppsøkte også bruktbutikker for å finne alternative julegaver. God og morsom sak, godt tips. Å søke på finn.no er også godt stoff til tema “hus og hjem” el. “bil og motor”. Hva vil folk i nærområdet kjøpe/selge?

Vist 182 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Godt tenkt, ein god plass å søkja etter godt stoff. Den som leitar den finn. Når det er sagt kunne eg tenkt meg at bladbunaden, spesielt på inngangssida kunne lukta litt meir redaksjonelt, sjølv om det handlar om annonsering, eller kanskje difor. Men som sagt, kjekt å sjå andre stoffområde, utanom det tradisjonelle. Godt jobba.

Kva med å ta eit djupdykk i eigne rubrikkannonser? Det trur eg meir på.

Heilt samd. Tanken er tenkt, men ikkje gjort noko med. Hadde ein vore like flink å handla som å tenkja, hadde verdi sett annleis ut…

Morsom sak! Med ytterlegare potensiale: Små intervju med eigarane; kvifor dei i all verden i si tid kjøpte eigedelene – og kvifor dei no ikkje orkar å ha til dømes to stk esel?!