LLAs idé- og kunnskapsbank
For journalister, grafikere, teknikere og markedsfolk

Denne siden blir ikke oppdatert etter 31. august 2016.
Du kan fortsatt søke blant de nesten 1800 innleggene i arkivet.

Den nye idébanken finner du her: LLA-idebanken.no.

Denne reklamevideoen for Solabladet må du se

I forbindelse med 20 års jubileet til Solabladet ble reklamevideoen fordypning hører fortiden til spilt inn og lagt ut på nettsidene. En video du må ta deg tid til å se.


- Ideen er imidlertid ikke vår. Jeg rappet den (med tillatelse) fra en dansk kollega i Kristeligt Dagblad, som igjen har rappet den av andre. Den finnes både i spansk og engelsk versjon. Vi har oversatt og omsatt den til våre mer hjemlige forhold. Den ble lansert på det nye nettstedet vårt, på bursdagen vår 25.januar, og har rullet og gått der siden, forteller redaktør Hilde Garlid.

Se flere versjoner her:

The Truth

Det er jul igjen (Kristeligt Dagblad)

Flere jubileumsideer/salgsideer Sjekk ut:

Alle vet at det er hotell på solstranden. Vi vet at interiøret er fra et cruiseskip

Vis leserne hvordan avisa jobber

Jubileum? Ta en titt på jubileumsavisen til Brønnøysunds Avis

Vist 374 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Snissig video, men no er det snart berre journalistar og enkelte avishus som synes det er viktig å skilje mellom digitalt og papir, og held fast på myten om at det digitale tilbyr den lette journalistikken medan papirjournalistikken er grundigst. Ein skal heller ikkje fnysa av og heva seg over det digitale livet lesarane har på fb og i andre medier.

Uansett ein god inspirasjon for aviser som ynskjer å marknadsføre avisa si endå betre. For dei som ikkje har sitt dette før er denne videoen veldig overraskande :-)